“Viața ta începe cu adevărat atunci când te trezesti“, spunea incomparabilul actor, scriitor și  speaker, Neale Donald Walsch.

A te trezi înseamnă mult mai mult decât matinalul de dimineață și consumul de cafea, înseamnă mult mai mult decât a te trezi “fredonând” prioritățile pe care urmează să le desfășori pe parcursul zilei.

 Adevărata trezire începe în dimineața în care dorești să fii schimbarea! Dar cu siguranță ai auzit de nenumărate ori replica: “Fii tu schimbarea”. Ce înseamnă defapt aceste cuvinte pentru a te trezi cu adevărat? 

 Bineînțeles, ca orice rețetă medicală, ai nevoie de câteva ”pastile” foarte puternice care să-ți paveze drumul spre destinații de succes, iar aceste “pastiluțe” sunt:

Iubirea: Atunci când ajungi să îi respecți pe cei din jur la acel nivel încât să îi iubești chiar și în cazul în care fac greșeli (fiindcă, să nu uităm, greșeala este omenească), atunci când ajungi să te bucuri din lucrurile mărunte ca și copiii când primesc dulciuri, și nu în cele din urmă atunci când ajungi să te iubești pe tine însuți pentru ceea ce ești.  Atunci vei învăța ce înseamnă să zâmbești din tot sufletul.  
 
Iertarea: Poți înțelege și accepta faptul că oamenii sunt supărăcioși și spun adeseori vorbe greu digerate, care îți rămân înfipte în suflet. Deschide-ți ochii și analizează mult în jur pentru a vedea cu claritate și atunci vei înțelege lumea. De când îmi administrez această pastilă, trec mult mai ușor peste nemulțumiri și păstrez relații de prietenie cu foarte mulți oameni. Tot ceea ce fac este pur și simplu să mă gândesc la faptul că respectiva persoană s-a încărcat cu tot felul de probleme și și-a vărsat toți nervii pe mine. Aștept să se liniștească! Se mai întâmplă. În timpul manifestării sale îi înțeleg frustrarea și îl accept așa cum este. Îți recomand o serie de obiceiuri care te vor face să fii mult mai conștient de lucrurile înconjurătoare, lecții oferite chiar de prea cunoscutul John Maxwell, în mod GRATUIT. Dă-i click chiar AICI!  
 
Acceptarea: Folosește cuvinte de mulțumiri universului și fii recunoscător pentru tot ceea ce ai. Poate nu îți permiți o vacanță de lux sau poate tocmai haina mult dorită s-a vândut.  Te poți mulțumi cu ceea ce ai și caută soluții simple și cât se poate de mărunte încât să îți menți fericirea. Mergi unde îți face plăcere cu prietenii de suflet și distrează-te ori alte soluții cu buget mult mai mic și totuși foarte plăcute iar cât despre haina respectivă … întotdeauna privirea îți va fi ademenită de tot felul de obiecte. Va apărea un alt produs vestimentar pentru care data viitoare vei fi pregătit/ă. Totul va fi bine! Fii în pace cu armonia și îmbrățișeaz-o ori de câte ori te zguduie ceva nesemnificativ.  
 

Cu toții am devenit foarte superficiali și ne transformăm în ceea ce vedem. Cum rămâne cu: FII TU ÎNSUȚI/ÎNSĂȚI? Cum să ai pretenții din partea altora dacă nu te descotorosești de deșeurile din sufletul tău? Deși știi că îți fac rău, le ții de cald. Asumă-ți pentru a vedea rezultatele pe termen lung.


Conștientizezi că ești încă în starea de somnolență și doar acuzi în stânga și în dreapta, căutând în exterior motivele pentru care simți neîmplinirea din suflet. 

 Suntem cu toții ignoranți! Ne raportăm la dorințele proprii și adeseori suntem dominați de pofta nebună de a avea ceva de obținut din acțiunile de binefacere. Ajungi să ai așteptări iar când nu ți le satisfaci, începi să te superi pe univers. 

TREZEȘTE-TE! Și universul are pretențiile sale, nu doar tu! Dacă vrei să primești răspunsuri, atunci pune întrebările potrivite, reflectează asupra lor și acceptă  ceea ce ai primit.

Cu toții avem întunericul nostru însă dacă nu te vei căsni să aprinzi vreo scânteie încât să luminezi, rezultatele vor întârzia întotdeauna să își facă apariția. Forțează-ți limitele!

Dacă îți dorești cu adevărat o schimbare, cel mai bun sfat ar fi să îți dorești și să îți cauți un mentor ori un sfătuitor care te-ar putea ajuta în a te ridica.

  Ce s-ar face echipele de sport fără un antrenor(mentor)? Ar fi reușit Nadia Comăneci să ajungă la performanțele respective dacă nu ar fi avut un om alături care să o susțină și să i se dedice? Dincolo de sfaturi, această tânără a avut puterea și dorința de a reuși, indiferent cu câte răni se întorcea de la antrenamente.

Când simți CHEMAREA, nu o trata cu indiferență, nu îi spune că nu ai timp de ea, altfel va pleca către cineva mai binevoitor iar apoi vei realiza cât de bine te-ai fi simțit alături de ea și cât de armonios ai fi putut-o folosi.
Dacă accepți o chemare, nu te teme și încrede-te în ea! Vei avea ocazia unică de a îți descoperi noi puteri ascunse

 Acestea fiind spuse, sper ca acest articol să îți fi deschis apetitul spre cunoaștere și mi-ar face plăcere să îl share-uiești chiar acum pe pagina ta de Facebook . 

 Îți mulțumesc din inimă și îți urez mult succes în acțiunile tale. Nu uita să îmi scrii un comentariu în josul articolului cu sugestii dacă, și cum l-aș putea îmbunătăți.

 Pe curând!

Cu multe zâmbete calde,

Denisa Popescu

P.S.      Atunci când oferi iubire, întotdeauna vei primi iubire dar pentru asta este nevoie să înțelegi cum lucrează forțele divine. Acceptă și oprește-te în a avea pretenții din partea celor din jur. Preocuparea ta ești tu și ceea ce poți oferi încât să faci lumea un loc mai bun.
Influențează în mod pozitiv întotdeauna!